UIT ETEN

Waar uit eten te gaan…..

Een aantal avonden per week verzorgen wij bij Maison Les Filles Tresy een franse Table d’Hotes. Waar alle onze gasten aan tafel mee eten. Wij serveren een 3 gangen menu. Wekelijks in het mooie seizoen organiseren we een BBQ maaltijd in de tuin. Afhankelijk van de wensen van onze gasten en de samenstelling. Indien u verblijft in de mini gite “Chambre de la Tante Camille” heeft u een eigen privé keuken om zelf te koken. U kunt ook gebruik maken van een van de BBQ-setjes. Maar u bent welkom om met ons mee te eten.

In de omgeving zijn meerdere restaurants voor elk budget en smaak. Wij hebben er 3 voor u uitgezocht. De beide lokale restaurants en onze favoriet in Baume Les Messieurs; Le Grand Jardin.

Restaurant le Domaine Du Revermont op 10 min loopafstand
Aan de andere kant van ons dorp bevind zich het grote luxe hotel “Domaine du Revermont”. U kunt ook daar een lunch of avondeten in hun restaurant. Met een kleine gezellige wandeling van een klein kwartiertje bent u er. Om te genieten van een lichte lunch rond de 16-23 euro of avondmaal 3 gangen ca 29~60 euro. U kunt ook a la carte eten.

Restaurant Le Grand Jardin in Baume les Messieurs ca 15 km.
Met plezier raden wij u aan om eens hier te gaan eten. Reserveren is noodzakelijk aangezien het een klein restaurant is, maar wel zeer geliefd. Het is gelegen in Baume Les Messieurs op ongeveer 14 km naast een van de oudste abdijen van Frankrijk. Meerdere vaste menu’s en a la Carte. Prijzen vanaf 28 euro 3 gangen.

Restaurant Le Bistrot de la Mere Simone, 2 min loopafstand.
Vanaf ons huis ziet u al het restaurant liggen, welke grenst aan een van onze tuinen. Op 2 minuten loopafstand vind u het lokale restaurant waar u een simpele maaltijd kan genieten vanaf 21 euro. Zowel voor de lunch als voor avondeten.