logo les filles tresy

Valentine

Étage d’Amis.


 

2 - 8 Persoons Aparte badkamer Tuin Incl. Ontbijt
koffer icoon les filles tresy

Valentine

Dit is een familiekamer op de tweede verdieping van het huis waar meerdere kamers met elkaar zijn verbonden. Hierdoor is het mogelijk om een tweepersoonskamer uit te breiden met meerdere slaapplaatsen. Alle kamers komen uit op een mezzanine met een leuke zithoek en een eigen koelkast. Deze verdieping heeft een “Bamboe”-badkamer met een bad, douche, toilet en twee wastafels.

Les Filles Tresy - Valentine blauwe kamer
Les Filles Tresy kast schilderijtje kaarsen
Les Filles Tresy-Valentine-gele kamer
Chambre Valentine - blauwe kamer
Les filles tresy parasol tuin
Les filles tresy ontbijttafel

Chambre Bleue

Een zelfde kamer als Alice maar dan is deze blauw. Met uitzicht op de ommuurde achtertuin. Ook hier is de kamer gedecoreerd met litho’s van Francoise Tresy. Dit is de basiskamer van deze etage. - 1 tweepersoonsbed (160x200)

Chambre Jaune

Onze oude kinderkamer op verzoek van mijn zusje geverfd in geel. Het heeft twee aparte bedden. En kan in plaats van Chambre Bleue worden geboekt als 2 (of 4) persoonskamer. In deze kamer is tevens een babybed beschikbaar. Of kan worden bijgeboekt als extra kamer bij Chambre Bleue. De gasten delen dan samen de “Bamboe”- badkamer. - 2 tweepersoonsbedden (140x200) - 1 eenpersoonsbed (90x200) - 1 baby/peuterbed (op aanvraag)

Chambre d'Enfants

Op deze verdieping is er nog een extra slaapkamer. Deze kamer heeft vier aparte, nog originele houten bedden, die teruggevonden zijn in het huis. Aangezien ze vroeger anders sliepen dan nu zijn de bedden niet erg lang. Maar heel gezellig en knus voor wat grotere kinderen. - 4 eenpersoonbedden (110x180)

Prijs

- Prijs 89 euro (basisprijs 2 persoonskamer) - 1 nacht +4 euro - Juli en Augustus min 3 nachten Toeslag: extra kamer voor 3de & 4de persoon : +75 5de tot 8ste persoon: 20,00 pn Alle prijzen incl. ontbijt Toeristenbelasting 0,60 euro pppn

Vragen?

Stel je vraag hieronder en we nemen snel contact met je op