Maison en France

Publicatie in Maison en France

Wat een leuke verrassing was het om te zien dat “Maison Les Filles Tresy” in het Nederlandstalige blad “Maison en France” staat. In de rubriek “Mooi Opgeknapt”. De foto’s waren al maanden eerder opgestuurd en het zou ergens in een volgende uitgave worden gepubliceerd. Dus het was erg leuk om te zien dat het in het voorjaarsnummer 2018 stond. En dat net na het live zetten van de website en de mogelijkheid voor een nieuwsbrief. De reacties via verschillende Sociale Media waren erg positief! Stiekem ben ik dan ook best wel een beetje trots op wat de afgelopen weken online kwam. Het is een mooie afronding van het vele klussen en het bloed, zweet en tranen die hebben gevloeid tijdens de verbouwingen. En daarmee ook een mooie introductie voor de start komend seizoen.

Momenteel is de winter nog in volle gang bezig. Het huis is nog gesloten. De buren en de dorpsgenoten houden alles nauwlettend in de gaten en stellen me regelmatig op de hoogte van hoe het gaat daar. In de tussentijd zijn de afspraken gemaakt voor de laatste grote klussen. De houtkachels volgens de huidige normen. Het plaatsen van een “marquis” boven de voordeuren van ijzer en glas, vervaardigd door de lokale smid. Het huis is daarmee niet af. Er zijn nog genoeg klussen te doen, maar dat gedeelte laten we voorlopig voor wat het is.

CourbyLeChat, die ook gemist word door de dorpsgenoten, en ik keren dan in april terug naar het Franse om  Maison Les Filles Tresy te openen. Laat de gasten maar komen!

Comments are closed.