KAMERS

 

En dan begin je een chambres d’hôtes

Tijdens de renovatie van de afgelopen jaren is er veel veranderd, maar de layout van het huis is gelaten zoals de vorige generaties het hebben gebouwd.
Met een stenen trap aan de voorzijde van het huis komt u binnen op de eerste verdieping, keuken, woonkamer en Chambre Alice Mottet (2 persoons slaapkamer en badkamer)
Op de tweede verdieping bevindt zich Chambre Valentine Mottet (2 persoons slaapkamer en badkamer). Deze Chambre kan uitgebreid worden met Chambre Jaune, een extra slaapkamer.
Naast, maar vast aan het grote huis bevindt zich een zelfstandig appartement, genaamd Chambre de la Tante Camille (voor maximaal 4 personen).
Zowel het huis als het appartement zijn rijkelijk voorzien van trappen en opstapjes, dus is een verblijf helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

 

Chambre Alice Mottet (vanaf 59 euro per nacht)

Beneden vindt u Chambre Alice Mottet. Een 2 persoonskamer met een eigen badkamer en een aparte toilet. Op deze verdieping (entree van het huis) is ook de woonkamer en de keuken.

Chambre Valentine Mottet (vanaf 59 euro per nacht)

Boven vindt u Chambre Valentine Mottet. Een evenbeeld van de Chambre Alice Mottet. Een 2 persoonskamer met een badkamer met douche/bad en toilet. Maar deze verdieping heeft meerdere slaapkamers erbij. Hierdoor is dit een ideale verdieping om uit te breiden tot Familie of Groepskamers. U deelt dan gezamenlijk de badkamer van deze verdieping. U zal nooit deze verdieping delen met “vreemden”. Dus ook als u alleen komt dan is de badkamer nog steeds uw privé badkamer.

Chambre Jaune

De extra kamer is Chambre Jaune, onze oude kinderkamer. Nostalgisch opgeknapt met de onlangs geheel gerestaureerde bedden waar de afgelopen 4 generaties in sliepen. Nu in gebruik als kinderbedden, solide maar wel alleen 180 cm lang. Ook prima voor volwassen om te slapen maar dan wel onder de 180cm lang! Met een extra bed van 200 cm lang.

Alle kamers hebben uitzicht op de achtertuin en de kant waar de zon opkomt. Dichtbij de Kerk gelegen die alleen overdag haar klok luidt om de tijd aan te geven.

Vakantiehuisje Chambre de la Tante Camille (vanaf 89 per nacht)

Ook is er een klein apart vakantiehuisje genaamd Chambre de la tante Camille. Voor hen die iets meer privacy wensen. Het huisje is off-season waar uw gastvrouw verblijft. U heeft hier uw eigen keuken om te koken. In de vide te bereiken met iets steilere trap is de slaapkamer met uitzicht op de fontein waar dagelijks de koeien van Boer Bernard komen drinken. In de woonkamer is een 2 persoonsslaapbank uitklapbaar. U kan dus met max 4 personen hier verblijven.

 

Reserveren

De Kalenders geven de beschikbaarheid aan per kamer. Online boeken is niet mogelijk, maar u kunt ons via e-mail een reserveringsverzoek sturen. Pas wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen en de (aan)betaling is gedaan, is de boeking definitief. Tijdens onze mailwisseling/contact zetten wij voor uw de gewenste periode op ‘groen’. Aarzel daarom niet om, indien de door u gewenste Chambre of periode bezet lijkt, toch even een mail te sturen, om te zien of de kamer in optie staat of geboekt is.

Goed om te weten

De trappen en de op-en afstapjes tussen de kamers maken het huis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rollator of rolstoel.