Familiekamers

 

VANAF VOORJAAR 2019 2 GROEPSACCOMODATIES!

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers. Maar door de ligging verhuren we deze alleen per reservering. Het is dus mogelijk om  een 1/2 persoonskamer te boeken met daarbij 1 of 2 kamers extra. De badkamer op deze verdieping word dan gedeeld. Je deelt dus nooit een badkamer met onbekenden maar alleen met je eigen gezelschap.

Chambre Jaune

Deze kamer is de kamer waar men binnenkomt en is uitgerust met 2 losse bedden van 90×200 en 140×200. Dus ideaal als men samen reist maar geen bed wil delen. Deze kamer kijkt uit op de tuin achter en de kerk. Deze kamer heeft een badkamer met een ligbad /douche , toilet en 2 wasbakken. Deze word ook los verhuurd als Chambre d’Hotes voor mensen die samen reizen maar geen bed willen delen.

Chambre Valentine

De hal geeft daarna toegang tot Chambre Valentine. Dit is de tweepersoonskamer met een 2 persoonsbed van 160×200. Naast deze kamer met “connecting doors” vind je de Chambre d’Enfants, onze de kinderkamer. Deze kamer word ook  los verhuurd als Chambrde d’Hotes voor mensen die een kamer en bed willen delen.

Chambre d’Enfants

Een leuke gezellige ruime kamer met 3 antieke bedden die geheel zijn opgeknapt met nieuwe matrassen erbij. Het biedt ruimte voor extra personen of kinderen. De bedden zijn 180/185 cm lang en 110/100 cm breed.

Deze verdieping is ook te reserveren als groepsaccommodatie. De hele verdieping is dan tot jullie beschikbaarheid en delen jullie samen de badkamer. Er zijn dan totaal maximaal 7 bedden beschikbaar voor maximaal 9.  Bij grotere groepen is het mogelijk modulair uit te breiden met “Le Grenier”.

Le Grenier

Dit is onze prachtig net verbouwde zolder.  Mooi open appartement met eigen keuken.

Voor mogelijkheden neem contact op. Samen vinden we de beste oplossing voor jullie gezelschap.

 

 

Le Grenier

Door het project “Trappen” is het huis nu geheel verbonden met de Grange en zijn er meerdere mogelijkheden voor de kamers. Een prachtig trappenhuis op maat ontworpen en gemaakt geven toegang vanuit de Grange tot Le Grenier (de zolder).

Deze winter beginnen we met het verbouwen van Le Grenier. Dit word een spannend project en zal een groepsaccommodatie dan wel familie kamers worden. Er komt een eigen entree vanuit de Grote Grange zodat je vrij bent te komen en gaan als je wilt. Er komen 2 slaapkamers. Een slaapkamer met een 2 persoonsbed en een slaapkamer met losse bedden. Er is een kleine badkamer en er komt een keuken. Dan is de rest van de ruimte een grote woon, eet en leefruimte met extra slaapruimte in de vide. Ideaal voor een familie, vriendengroep of voor het doen van een cursus.

Het is altijd mogelijk, afhankelijk van de groep samenstelling om de slaapkamers uit te breiden met de Chambre d’Enfants (4 bedden) of zelfs nog een 2 persoonskamer; Chambre Valentine.

Wil je meer privacy en meer gemak dan is het mogelijk om het gehele huis af te huren met of zonder verzorging. Dit is ideaal met cursisten.

Vraag ons en we maken samen een passende oplossing.