De Zomer voorbij…

 

 

Het was een prachtige heerlijke en heel warme zomer vol met fijne logees, gasten en best nog veel verbouw-klussen.

Bij aankomst in April werden de kachels geplaatst die komende winter het huis beneden lekker warm houden en werd er gelijk begonnen met de zolder. Halverwege het seizoen gingen we een weekje dicht om het trappenhuis te plaatsen die de Grange nu geheel verbindt met de Zolder en alle tussengelegen kamers. Het biedt ons nu zoveel meer mogelijkheden. Plan is om de zolder nu te verbouwen naar een aparte accommodatie. Ideaal voor een gezin met meerdere kinderen of een groep die samen reist. Het zal bestaan uit 2 aparte slaapkamers, een kleine badkamer, een open keuken en verder een grote leef, eet en woon ruimte. Het heeft een eigen opgang via de Grange. Het is uit te breiden met een extra slaapkamer met 3 bedden en eventueel nog een extra (woon)kamer met een groot bed.

Een kleine pre-view….

 

 

 

 

Ook dit jaar deden er meerdere teams mee met het jaarlijkse departementale concours de Petanque. Een gezellig weerzien van vrienden en nieuwe gasten die het TEAM PAYS~BAS kwamen versterken.

We brachten heerlijke dagen en avonden door in de Grote Tuin voor in de hangmatten, hangstoelen, zitzak lekker in de schaduw onder de eeuwenoude walnotenboom. Borrels en BBQ’en in de tuin… Kortom het was weer een geweldige leuke zomer. Alle gasten bedankt! Volgend jaar nog meer plekjes in huis om te komen logeren. “Maison Les Filles Tresy” zal dan officieel van start gaan….. Met nu een echt mooi uithangbord. Prachtig cadeau van een lieve gaste.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>